Treningsstudio osfs.jpg

MEDLEMSKAP

Det første treningssenteret for fotballinteresserte

Tren styrke og bytt ut Zumba og yoga med fotball. Off-Pitch Norge og Oslo Street fotballsenter er et treningssenter for de som elsker fotball og samtidig ønsker å trene styrke. I motsetning til andre ordinære treningssenter så tilbyr ikke vi gruppetreninger som zumba, yoga eller andre fitness-timer. Isteden tilbyr vi aktiviteter som Off-Pitch fotball, basket, panna, freestyle fotball, Teqball og E-sport.

 

Bli medlem og spill løkkefotball på vår 3v3 bane, panna, freestyle, basket og e-sport så mye du vil i tillegg til å trene styrke.

 

HVORDAN MEDLEMSKAP FUNGERER

Alle våre medlemskap er individuelle og er ment for de som ønsker å benytte seg av våre aktiviteter regelmessig. Som medlem i Off-Pitch FC får du også tilgang til vårt styrkerom og kan trene styrke i tillegg til å spille Off-Pitch fotball, basket og våre andre aktiviteter.

Det er fullt mulig å ta med personer som ikke er medlem i en booking. De som ikke er medlem betaler da sin andel av bookingen. Altså antall deltakere delt på bookingavgiften.

Eksempel:

45 min på 3v3 banen:

Dersom dere er 6 personer totalt hvor kun 2 er medlem betaler da de 4 resterende som ikke er medlem 1/6 av totalsummen på kr 490,-. 1/6 av 490 = kr 82,-

Booking av aktiviteter som enkeltperson:

 

Våre aktiviteter baserer seg på gruppeaktivteter har vi et minimumskrav på antall personer pr booking. Det er fortsatt mulig å benytte seg av aktivitetene individuelt, men om du ønsker å booke en aktivitet og benytte deg av den alene må du betale deltakeravgiften til de resterende plassene (antall personer delt på bookingavgift).

Minimum antall deltakere pr aktivitet:

3v3 banen, basketballbanen og e-sport området: 3 personer

Teqball og Panna cage: 2 personer

Eksempler:

3v3 banen:

Dersom du ønsker å benytte deg av 3v3 banen alene som medlem vil du måtte betale for de 2 resterende plassene. Altså 2/3 av kr 490,- (45 min) = kr 326,- 

Basketballbanen:

Dersom du ønsker å benytte deg av 3v3 banen alene som medlem vil du måtte betale for de 2 resterende plassene. Altså 2/3 av kr 390,- (45 min) = kr 260,- 

Grunnen til at vi har innført en minimum deltaker policy er fordi våre medlemspriser er basert på at man spiller med andre. Det er selvfølgelig mulig å booke vår bane uten medlemskap til bruk alene til fullpris. 

Medlemskap vil derfor lønne seg raskt dersom man ønsker å spille med andre regelmessig. Om du kun ønsker å benytte deg av aktivitetene våre alene så anbefaler vi å se ann hvor ofte du ønsker å benytte deg av aktivitetene for å se om det vil lønne seg med eller uten medlemskap.

BEDRIFTS- OG KLUBBAVTALE

Kontakt oss gjerne for bestilling eller en uforpliktende prat om vår bedrift- og klubbavtale. Tobias er klar til å hjelpe dere og sette opp en skreddersydd avtale etter deres behov.

 

E-post: tobias@off-pitch.no

Tlf: 98896290

  • Facebook

© 2021 Off-Pitch I Oslo Street Fotballsenter

Adresse

Oslo Street Fotballsenter

Grenseveien 97

0663 Oslo

e-post: tobias@off-pitch.no

Off-Pitch-Logo-White-suggestion01.png