Vi åpner opp for voksne fra og med 16. juniOslo åpner mer opp og nå kan vi endelig åpne opp for noe aktivitet for voksne! Det er fortsatt noen restriksjoner, men vi er glade for og klare for å ta i mot dere over 20 år og tilrettelegge for aktivitet på Oslo Street Fotballsenter.


Ny regler fra og med onsdag 16. juni


Vi kan nå tillatte arrangementer for opptil 50 deltakere i tillegg til våre ansatte. Det åpner blant annet opp forflere deltakere på vår Off-Pitch fotballskole, påmelding her. Og for større samlinger til våre EM-kamper og andre arrangement-bookinger.Personer fra 20 år og eldre


Alle våre aktiviteter er nå tilgjengelig for personer over 20 år med en meter avstand. Det vil si at vår Off-Pitch fotballbane, teqball, basketball, styrkerom, freestyle fotball område, Pannabanen og e-sport område nå er tilgjengelig. Det vil selvfølgelig være noe lettere å benytte seg av Teqball, e-sport området og bedre freestyle fotball, men vi tillater nå også booking av Off-Pitch fotbalbanen og basketballbanen dersom dere klarer å holde en meter avstand.