top of page

Vi åpner opp 😃⚽️




Regjeringen kom i dag, den 1. februar, med flere lettelser. Det betyr at vi nå kan åpne helt opp all aktivitet på Oslo street fotballsenter😃


Ny regler fra og med tirsdag 1. Februar


Den største nyheten for oss og dere er at voksne i breddeidretten får unntak fra 1-metersregelen ved deltakelse på idrettsarrangementer som kamper og stevner innen regionen/kretsen, Dette gjelder både utendørs og innendørs. Som vil si at dere nå kan spille som vanlig inne hos oss på Oslo street fotballsenter.


Off-Pitch fotballskole vinterferien 2022




Vi i Off-Pitch arrangerer vår fotballskole med fokus på tekniske ferdigheter og lek med ball vinterferen 2022. Med våre profesjonelle fotballtriksere og street fotballspillere ønsker vi å gi et alternativt tilbud til dagens fotballskoler med mer fokus på lek med ball og kreativitet. fotballskolen blir avholdt mandag 21. februar og tirsdag 22. februar.


Norges streetfotball-liga starter opp igjen lørdag 19. Februar



Vi kan nå også tillatte større arrangementer som gjør det mulig å gjennoppstarte streetfotball-ligaen. Meld dere på turnering 2 av 5 og kjempe om pokal og premier. Vi kårer en vinner hver turnering i ligaen og en sammenlagt vinner gjennom sessongen. Det er altså mulig å melde seg på enkelturneringer uten å binde seg til alle 5 turneringer.


video fra turnering 1 av 5:




Hilsen

Tobias

Off-Pitch Norge

Oslo Street Fotballsenter





66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page